Trajectduur en tarieven

Een coachtraject duurt gemiddeld zes tot acht sessies van 1 tot 1,5 uur met een doorlooptijd van een half jaar. De ervaring met Management en Leiderschap coaching is dat sommigen de voorkeur geven aan een beperkter aantal intensieve sessies van circa 2 uur.

De sessie kunnen in het hele land georganiseerd worden in een hiervoor geschikte externe gespreksruimte van Het Coachhuis. Een andere locatie, denk aan een wandeling in de natuur, langs inspirerende beelden in een museum of op kantoor, is eveneens mogelijk. Daarnaast is een blended vorm mogelijk, hierbij wordt het coachtraject samengesteld uit analoge en e-coachvormen zoals videobellen en emailondersteuning.

De eerste kennismaking is vrijblijvend . In dit (on-line) gesprek onderzoeken we het verwachte, toekomstige succes van de samenwerkingsrelatie in het coachtraject. Als we besluiten te starten doe ik een voorstel met de belangrijkste coachdoelen en leervragen. Deze vormen de leidraad bij het coachtraject en houden ons scherp op het (tussentijds) evalueren van de resultaten en opbrengsten.

De tarieven voor een coachtraject variëren afhankelijk van de sponsor en het aantal sessies. Je krijgt een indicatie vooraf. De prijs van een traject van 6 coachsessies varieert van 1.250 tot 1.750. Voor privé vragen hanteer ik een lager tarief.